Sanatate medicala

Ce masti anti gripa medicale sa cumpar pentru CoronaVirus?

Recomandare alegere masca anti-gripă chirurgicală împotriva gripei coronavirus

În 2020, ne-am ales cu o nouă tulpina de virus de tip gripa apărută în China, cele mai bune sfaturi sunt să vă cumpărați masti medicale anti-gripale care au o protecție de 99% împotriva gripei CoronaVirus.

Rata de infectare cu gripa CoronaVirus este uluitoare.

Vă recomandăm să vă asigurați preventiv, înainte ca virusul să ajungă în România.

Ce este coronavirus? Cum să te protejezi de gripă?

ce este gripa coronavirus

Coronavirusurile sunt un grup de virusuri care provoacă boli la mamifere și păsări. La om, virusul provoacă infecții respiratorii care sunt de obicei ușoare, inclusiv răceala comună, dar forme mai rare, precum SARS și MERS, pot fi letale. La vaci și porci pot cauza diaree, în timp ce la pui poate provoca o boală respiratorie superioară. Nu există vaccinuri sau medicamente antivirale care să fie aprobate pentru prevenire sau tratament. Vezi mai multe detalii despre Coronavirus: AICI

Cum să te protejezi împotriva gripei din China cu coronavirus cu cele mai bune masti medicale?

Din moment ce este o tulpină de virus gripal nouă, nu există vaccin. Dar, prevenția este mama învățăturii!

PAȘI DE URMAT
  • Dezinfectează-ți locuința: acesta este printre primele măsuri care trebuiesc luate în cazul în care te temi de gripa virusului Coronavirus. Mai jos în articol o să fac o listă cu toate produsele recomandate.
  • Cumpără gel antibacterian: un alt lucru total necesar, este să vă spălați cât mai des pe mâini și pe față și/sau să aplicați gel dezinfectant special conceput pentru a omorâ bacteriile cutanate.
  • Achiziționează masti medicale anti-gripă: este principalul criteriu de luat în considerare dacă tu sau un membru al familiei va ieși din locuința voastră (după ce a fost dezinfectată în prealabil).
  • Spălați-vă foarte des pe mâini și pe față: virusul gripal coronavirus rezistă inactiv pe piele sau alte obiecte pe perioade foarte lungi de timp, când va ajunge în organism acesta vă va infecta.
  • Încearcă să nu intri în contact cu cei care nu își iau măsuri de prevenție: un pas important pentru a nu fi infectat este să stai departe și să încerci să eviți locurile supraaglomerate.
  • Poartă masca antigripala chirurgicală o singură dată: mastile chirurgicale anti-gripale sunt de unică folosință. Folosește câte una de fiecare dată când ieși din casă.
  • Nu pune mâinile pe exteriorul mastilor antigripale medicale: nu pune mâinile pe exteriorul măștii și nu intra cu ea în casă după ce ai folosit-o. Arunc-o întru-un loc exterior ferit de oameni, sau incinereaz-o dacă ai posibilitatea.

Ce masca chirurgicală să cumpăr pentru coronavirus?

Aproape orice tip de măști medicinale sunt bune pentru prevenirea gripei, dar nu toate au eficiență mare, deci riscul va exista indiferent ce veți face, maștile medicinale anti gripă sunt metode de prevenție nu sunt antidot. Important este să știi că o mască chirurgicală anti-gripală nu te protejează doar pe tine, ci și pe cei din jurul tău. În cazul în care tu ești infectat, purtând o masca chirurgicala medicala anti gripa cu coronavirus vei exclude șansa ca tu să infectezi pe cei din jur.

Recomandare cele mai bune masti medicale antigripa


Cele mai bune masti medicale ieftine anti-gripa cu CoronaVirus

recomandare masca chirurgicala anti-griplaa coronavirus

Un set de masti chirurgicale bune împotriva gripei de tip coronavirus. Protecție cu 3 straturi filtrante, și 2 elastice pentru a fi ușor de pus/scos de pe nas și gură.

IMPORTANT!!!!

Setul este de 50 de bucăți de măști de UNICĂ FOLOSINȚĂ.

Sunt unele dintre cele mai bune raporturi preț-utilitate la aceste masti anti-gripale chirurgicale împotriva tuturor tipurilor de gripa transmise pe cale aeriană, inclusiv Coronavirus.

Masca Medicala Chirurgicală anti-gripa Nas si Gura

Acestea sunt cele mai bune masti anti-gripale

cele mai bune masti anti-gripale pentru gripa coronavirus

Uite un model care nu este la fel de ieftin, dar are garanția că va filtra 99% dintre bacterii și particulele de infecții virale. Se mulează mult mai bine pe față, astfel nici un fel de contaminanți nu pot ajunge la gură sau nas.

Acestea sunt cele mai bune masti medicale antigripa din România, cel putin la capitolul masti chirurgicale care reduc riscu aproape de 100% pentru a fi contaminat cu coronavirus.

Din păcate stocurile se termină foarte rapid.

Vezi dacă a mai rămas pe stoc

Descriere completa masca anti-gripa coronavirus

Masca cu 4 straturi de protectie pentru nas si gura, Cranberry Carbon* 4-PLY, cutie cu 50 buc.

Aceste masti ofera o protectie ridicata, fiind realizate sub brandul Cranberry (USA), printre cele mai cunoscute la nivel mondial.

Eficienta:

1. Protectie ASTM nivelul 3, indeplineste exigentele standardului ASTM F 1862

2. Ofera protectie inclusiv impotriva lichidelor chiar si a sangelui la 160mmHg

3. Masca doata cu filtre HydroGurad, patentate de Cranberry USA

4. Masca ofera cu 15% mai mult volum de aer prin sistemul Quad-Fold patentat de Crenberry USA

5. Masca este prevazuta cu 4 pliuri

7. Filtrare bacteriana: <99% BFE

8. Filtrare particule: <99% PFE

Cantitate si prezentare: Cutie cu 50 masti.

Dimensiuni: 190 x 102 x 89 mm

Culoare: Negru

Material: tesatura netesuta

*Masca NU contine filtre de carbon sau fibre de carbon

Cea mai buna alternativa masca antigripa impotriva coronavirus

cea mai buna masca medicinala anti-gripa coronavirus

Uite și alternativa de masti antigripale pentru coronavirus.

Este incredibil! Prețurile s-au triplat la măști! Stocurile se golesc oră de oră.

Vezi dacă mai sunt pe stoc AICI

Ce GEL dezinfectant să folosesc împotriva CoronaVirus?

Gelurile dezinfectante sunt foarte utile pentru a omorâ bacteriile cutanate de pe mâini.

Da,

Este util și în cazul în care te ferești de gripele de orice tip = fie sezoniere fie că este vorba de gripa nouă din China din faminilia coronavirusurilor.


Gel dezinfectant dezinfectant Hygienex

gel dezinfectant septic

Acest gel cu tot cu dispensor are un preț destul de ieftin, este ideal pentru a micșora șansele de a fi contaminați cu orice tip de germeni, inclusiv cei gripali sezonieri sau corona virusuri.

Uite toată lista cu geluri antibacteriene: AICI

Uite și câteva soluții dezinfectante pentru casă / pardoseli:  AICI

 

LedTv

www.led-tv.ro urmărește cele mai bune și recente descoperiri în domeniul televizoarelor și vă arată ce este nou în 2020, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim cea mai bună informație, instrumentele și sfaturile de achiziție care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de noile tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Orice recomandare este obiectivă pentru a vă ajuta să alegeți la cele mai bune prețuri produsele din magazinele online din România dezbătute pe toate forumurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button