Ghid TV LED

Cele mai bune oferte televizoare black friday 2019

Ce televizor sa cumperi de black friday in 2019

Black friday 2019, o zi speciala pentru vanatorii de oferte televizoare led si Oled. Ziua cu cele mai mari reduceri din an, nu numai pentru televizoare, ci pentru toate categoriile de produse. In Statele Unite aceasta zi a devenit atat de importanta incat cativa clienti ar face o crimă doar pentru a pune mâna pe o ofertă bună. Fapt pentru care a si fost comisă o crimă in urma unei altercatii intr-un magazin cu oferte. Mai ”safe” este sa stam la birou la 6-7 dimineata cand se deschid magazinele online si sa comandam de la comfortul biroului.

In dimineata cand magazinele online isi deschid ”portile” , cel mai probabil website-urile se vor bloca din cauza traficului masiv de vizitatori.

Recomandam sa folositi linkurile produselor direct, fie le salvati intr-un fisier text, fie accesati site-ul magazinului prin intermediul LED-TV.RO, accesand linkurile cu cele mai bune oferte a produselor cu oferte prin intermediul acestei pagini.

Ce este black friday (vinerea neagra)

black friday 2019 romania

Vinerea neagră este un nume informal pentru ziua următoare Zilei de Ziua Recunostintei din Statele Unite, cea de-a patra joi a lunii noiembrie, care a fost considerată începutul sezonului de cumpărături de Crăciun din 1952.

Majoritatea comercianților cu amănuntul se deschid foarte devreme, încă din timpul nopții, și oferă vânzări promoționale. Vinerea neagră nu este o sărbătoare oficială, dar California și alte state observă „Ziua după Ziua Recunostintei” ca o sărbătoare pentru angajații guvernului, uneori în locul unei alte sărbători federale, cum ar fi Ziua lui Columb. Mulți angajați și școlile non-retail au atât Ziua Recunoștinței, cât și cea de vineri, care, împreună cu următorul weekend regulat, o face un weekend de patru zile, crescând astfel numărul potențialilor cumpărători.

Vinerea neagră a fost în mod obișnuit cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului în Statele Unite din 2005, deși știrile, care la acel moment erau inexacte , l-au descris ca fiind cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului pentru mult o perioadă mai lungă de timp. Povestiri similare revin an de an în acest moment, portretizând isteria și lipsa stocului, creând o stare de feedback pozitiv.

În 2014, volumul de cheltuieli pe Black Friday a scăzut pentru prima dată de la recesiunea din 2008. 50 de miliarde de dolari au fost cheltuite în timpul weekendului de 4 zile de la Negru, în scădere cu 11% față de anul precedent. Cu toate acestea, economia Statelor Unite nu a fost în recesiune. Creepul de Crăciun a fost citat ca un factor în diminuarea importanței Vinei Negre, întrucât mulți comercianți cu amănuntul și-au extins promoțiile în cursul lunilor noiembrie și decembrie, în loc să-i concentreze pe o singură zi de cumpărături sau week-end.

Cele mai vechi dovezi ale fraza Black Friday aplicate în ziua după Ziua Recunostintei în contextul cumpărăturii sugerează că termenul a provenit din Philadelphia, unde a fost folosit pentru a descrie traficul greu și perturbator de pietoni și de vehicule care ar avea loc în ziua după Ziua Recunoștinței. Această utilizare datează cel puțin la 1961. Mai mult de douăzeci de ani mai târziu, pe măsură ce fraza a devenit mai răspândită, o explicație populară a devenit că această zi a reprezentat punctul în anul în care comercianții cu amănuntul încep să câștige profitul, devenind astfel ” „a fi” în negru „.

De-a lungul multor ani, comercianții cu amănuntul erau obișnuiți să se deschidă la ora 6:00, dar la sfârșitul anilor 2000 mulți s-au scufundat până la ora 5:00 sau la ora 4:00. Acest lucru a fost dus la o nouă extremă în 2011, când mai mulți comercianți cu amănuntul (inclusiv Target, Kohl, Macy, Best Buy și Bealls) au deschis la miezul nopții pentru prima dată. În 2012, Walmart și alți comercianți cu amănuntul au anunțat că vor deschide majoritatea magazinelor lor la ora 20:00. pe Ziua Recunostintei, solicitand apeluri pentru un pasaj printre unii muncitori. În anul 2014, magazinele precum JCPenney, Best Buy și Radio Shack au fost deschise la ora 17:00 pe Ziua Recunostintei, în timp ce magazine precum Target, Walmart, Belk și Sears au deschis la ora 18:00 Ziua Recunostintei. ] Trei state, Rhode Island, Maine și Massachusetts, interzic supermarket-urilor mari, magazinelor mari de cutii și magazinelor universitare de la deschiderea Zilei de Ziua Recunoștinței, datorită criticilor care se referă la legile albastre. Interdicția de la Massachusetts de a forța angajații să lucreze la sărbătorile importante nu este o „lege albastră” bazată pe religie, ci o parte din legea comună de odihnă a statului . Un proiect de lege care să permită deschiderea magazinelor la Ziua Recunostintei a făcut obiectul unei audieri publice la 8 iulie 2017.

Au existat rapoarte de violență care au avut loc între cumpărători pe Black Friday. Din 2006, au fost raportate 10 decese și 111 răniri în Statele Unite. Este comun pentru cumpărătorii potențiali să plece peste vacanța de Ziua Recunostintei în efortul de a asigura un loc în fața liniei și astfel o șansă mai bună de a obține obiectele dorite. Acest lucru prezintă un risc semnificativ pentru siguranță, cum ar fi utilizarea propanului și a generatoarelor în cele mai elaborate cazuri și, în general, blocarea accesului de urgență și a benzilor de foc, cauzând cel puțin un oraș să interzică practica . De la începutul secolului al XXI-lea, au existat tentative ale comercianților cu amănuntul originari din Statele Unite pentru a introduce o „vineri neagră” cu amănuntul în alte țări din întreaga lume.

Cand incepe black friday in Romania 2019

Conceptul a fost importat în România de către eMAG (ro) și Flanco în 2011 și a devenit mai mare în fiecare an. Cei doi au raportat cele mai mari vânzări de Black Friday în 2014. eMAG a vândut produse în valoare de aproximativ 37 de milioane de euro, în timp ce vânzările Flanco au totalizat 22 de milioane de euro. Sute de comercianți cu amănuntul și-au anunțat participarea la campania din 2015.

În 2015, 11 milioane de români spun că au auzit despre Black Friday, care reprezintă 73% din segmentul țintă de 15 milioane de persoane. 6,7 milioane planifică să cumpere ceva în cel mai mare eveniment comercial din acest an din România.

În România, Black Friday este cu o săptămână înainte de Vinerea Neagră a Statelor Unite.

Black friday in romania in 2019

Anul acesta, 2018, magazinele din romania nu respecta intotdeauna data de incepere, multe magazine au mutat ultima vineri din luna noiembrie spre penultima vineri, doar pentru a acapara clientii mai devreme ca sa aiba avantajul celorlalte magazine. Sub pretextul, ca nu vor sa le ”pice” serverele daca pun ziua in ultima vineri. De parca daca ar muta ziua, serverele sunt mai puternice in alta zi.

De regula Black Friday in Romania 2019 ar trebui sa inceapa in ziua de 30 noiembrie 2018.

Cele mai bune oferte de televizoare de black friday 2019

cele mai bune oferte de black friday 2018

O sa actualizam listele cu oferte de black friday cu o zi inainte de inceperea black friday.

Liste oferte televizoare LED Full Hd black friday

  1. oferte televizoare led non smart diagonala 40 inch
  2. oferte televizoare led smart diagonala 55 inch

Liste oferte televizoare LED UHD 4K de black friday

  1. Oferte televizoare led 4k 55 inch

Liste oferte televizoare OLED black friday

  1. Oferte televizoare OLED 55 inch Samsung
  2. Oferta televizor oled 55 inch LG
  3. Oferta televizoare OLED 65 inch

LedTv

www.led-tv.ro urmărește cele mai bune și recente descoperiri în domeniul televizoarelor și vă arată ce este nou în 2020, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim cea mai bună informație, instrumentele și sfaturile de achiziție care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de noile tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Orice recomandare este obiectivă pentru a vă ajuta să alegeți la cele mai bune prețuri produsele din magazinele online din România dezbătute pe toate forumurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button